vineri, 10 iunie 2011

Frappuccino Private Classes

Pentru ca excursia din satul Prunilor a picat Adrian Ciubotaru s-a recompensat cu o invitatie la cafeneaua Starbucks din Piata Victoriei. Cum sunt o gurmanda ma gandeam pe drum sa aleg niste prajituri si un ceai verde ( pentru ca nu consum cafea). Imi inchipuiam ca vom sta la o discutie si vom povesti despre fiecare cu ce se ocupa, ce job au, sau vorbim despre lecturi urbane. Dar  acolo am fost dusi intr-o sala de training in care am invatat despre: Cum se face un frappuccino? Frappuccino este marca inregistrata a bauturilor Starbucks blended coffee. Este facut dintr-un amestec de cafea, gheata si diferite alte ingrediente la care se adauga de obicei un topping de frisca. El este preparat din ingrediente de inalta calitate, cum ar fi lapte proaspat si cafea prajita premium Starbucks Frappuccino.


Am avut ocazia de a intra in rolul de barista si de a-mi personaliza propria bautura fiind ajutata de trainner. Afisele lipite pe pereti mi-au fost de ajutor. Am ales strawberries & cream frappuccino varianta fara cafea cu baza de sos de capsune si lapte de soia amestecat cu gheata. 
Am aflat ca zatul este sanatos pentru organism, oamenii vin la cafenea ci le cer baristilor pungile/sacii pe care ei le pregatesc de aruncat. Am absolvit cu succes cursul si am primit o diploma care atesta ca sunt specialist in frappuccino :))

Tu ai mers pana acum intr-o astfel de cafenea? Daca inca nu, mergi la Starbucks si personalizeaza-ti propriul frappuccino, asa cum vrei tu! Nu stii ce si cum sa ceri? Nu te ingrijora si nu-ti fie rusine! Baristul te va ajuta sa-ti faci propria bautura care sa fie pe gustul tau!!

 Astazi ma intorc din nou pentru a incerca un alt rasfat dulce ;;)

3 comentarii:

  1. Frumoasa si fructuoasa experienta! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. intr-adevar, mi-a placut foarte mult.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu credeam ca doar cei caffeine addicted merg la Starbucks. Acum inteleg de ce e asa ingramadeala la ei.

    RăspundețiȘtergere